Bayern hänsynslöst kontra Salzburg, Inter misslyckades genom användning av tenderar att göra det finns en bedrift på Anfield

0

[ad_1]

Bayern München även Liverpool är de som första kvartsfinalisterna inom Champions League, efter du kommer att ha har inte två antal matcher inom returmatcherna – Liverpool fick utstå det finns en 0:1-förlust kontra Inter efter det finns en 2-0 bortaseger, samtidigt Bayern efter det finns en 1:1 borta oavgjort hemma “Destroyed” Salzburg genom användning av 7:1.

Bayern München, efter den föga övertygande 1:1 bortamatchen kontra Österrike, utklassade Red Bull Salzburg genom användning av 7:1, anfört resten av Lewandowskis otänkbara hattrick hela de som första 23 minuterna resten av matchen, när som helst passageraren inom kvartsfinalen avgjordes.

Lewandowski slogs först ner inom den 12:e minuten, när som helst pojken gjorde den primära straffen, 9 min på ett tag dömdes och extra det finns en straff, för att polen bör ha gjort, även bara för att två min på ett tag inom den tjugotredje minuten fullbordade pojken hattricket för att stödja det finns en ny rekord inom Champions League. Inom den tipsa resten av halvleken, inom den 31:a matchminuten, ökade Serge Gnabri ytterligare 4:0, vilket löste hela dilemman om rankingen.

Å andra sidan sätt betydde för att inte tenderar att bayern jag skulle inte stoppa. Thomas Miller ökade ytterligare 5:0 inom den 51:a minuten, även inom den 72:a minuten gjorde Mauritz Kiergaard ett hedervärt mål som för att stödja gästerna. Thomas Miller gjorde sätt 6:e målet inom den 83:e minuten, även tre min på ett tag satte Leroy Sane slutresultatet 7:1.

På Anfield debuterade ändå glädjen inom olika halvlek, när som helst Lautaro Martinez bröt “förbannelsen” inom Champions League även gjorde ett otroligt mål som inom den 62:a minuten för att stödja Inter för att komma tillbaka ytterligare ett förlängningsmål. Olyckligtvis, enbart en minut på ett tag, inom den 63:e minuten, gjorde Alexis Sanchez det finns en olika tuff foul även fick ett olika gult tillfällig även lämnade “Nerazzurri” genom användning av halv effektivitet inom det ögonblick som efter de hade varit tvungna tenderar att söka ett slutresultat.

CHAMPIONS LEAGUE, 1/8 FINAL, ANDRA MATCH

Liverpool – Inter 0:1, första matchen 2:0, ett fullständigt 2:1

Bayern München – Red Bull Salzburg 7:1, första matchen 1:1, ett fullständigt 8:2