Danilo avbröt Malinovskis “bomb” – Atalanta men även Juventus spelade 1:1

0

Atalanta men även Juventus mottagit det finns en den bästa poängen… vardera, efter tenderar att den inbördes duellen inom Bergamo slutade och använder inte en vinnare 1:1.

Det finns en tydligen match, genom vilket varje lagen hade sannolikhet att uppnå, spelades resten av Atalanta men även Juventus. Sportelo , det finns en direkt inom den primära, det finns en direkt inom olika halvlek hindrade Vlahovi hemmahörande i tenderar att göra mål som.

Muriel skar sig inom första halvlek när som helst pojken bestämd sköt på ett tomt mål som, efter Szczesnys felet.

De som Ron hade första utsikterna inom olika halvlek med hjälp av Atalanta, inom som läget stack Juventus-målvakten ut.

20 min på ett tag kan pojken ändå för att inte göra betydligt efter bomben för att Malinovski skickade hemmahörande i 25 meter mot sitt mål som.

Juventus räddade Danilo hemmahörande i förlust, för att hoppade genom Atalantas skydd inom den 92:a minuten.

Efter denna duell höll varje lagen samma identiska placeringar på tabellen, Juve i form av ett game extra på fjärde tillräckligt med utrymme även har två den bästa poängen… större än Atalanta.