Nytt nederlag för att stödja Levante – Betis vinner inom Valencia

0

[ad_1]

Levante noterade sin 3:e förlust inom rad, den 14:e inom La Liga av den anledningen som inledning resten av säsongen. Inom eftermiddags mottagit Betis på planen resten av Levante genom användning av 4:2. Laget vars tröja bärs resten av Ennis Bardi genom användning av bara 11 den bästa poängen… spikas inom baksidan resten av tabellen. Den makedonske landslagsspelaren spelade 25 min inom den den här typen matchen, på planen gick pojken kommer in på placeringen för att stödja målskytten för att stödja Levante, Gomez.

Betis gjorde tre mål som på 40 min på Stadsstadion inom Valencia. Fekir öppnade serien inom den 14:e minuten, av den anledningen som gjorde Gonzalez ett mål som att tillägga Carvalho ökade ytterligare 3:0.

Levante reducerade ytterligare 2:3 genom användning av två rusar mål som. Gomez gjorde mål som inom den 43:e att tillägga 47:e minuten.

Gomez olika mål som besvarades uttryckligen resten av Fekir inom den 49:e minuten när som helst pojken satte slutresultatet.

Levante slutligen slutar matchen genom användning av färre idrottsman, veteranen Soldado fick rött övergående inom den 71:a minuten.