Ancelotti: Jag brukade vara arg på Pique samt jag instruerade varför

Real Madrid tog sig vidare åt finalen inom den spanska supercupen, efter du kommer att ha slagit Barcelona i form av 3-2 på tid utöver regleringen inom Saudiarabien.

Carlo Ancelotti är är inte nöjd i form av segern för att stödja sitt team, så efter duellen gjorde pojken ett tillfällig ordställe.

“Jag tycker för att inte är benägna att Barcelona spelade duktig. De som anföll hela genom kontringar, samtidigt vi satt djupt för att det är vi kan för att använda sig av betydligt motangrepp, vilket bekräftade sig vara produktivt. För att jag uttalas dessförinnan, är pressen hårt för att stödja oss p.g.a. mittfältarna. “Vi skapade nöjaktigt en hel del chanser samt gjorde tre kvalitetsmål”, uttalas pojken Ancelotti.

Ancelotti fick dessutom det finns en undran ifrån spanska journalister i fråga om konflikten pojken hade i form av Gerard Pique, när som helst Barcelona ändå för att inte kastade bollen Vinicius Junior växte till trasig.

“Jag brukade vara arg på Pique samt instruerade varför. Mannen måste ha kastat bollen för att vi gjorde inom första halvlek. “Mannen uttalas åt mig är benägna att de som aldrig kastade bollen ur game inom det finns en sådan sakläge samt pojken farligt i fråga om ursäkt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four − three =