“Musik oss undersöka” – Fabrizio Romano erbjuder uppdateringar i fråga om vägen framåt för Chelsea-länkade försvarare

0

[ad_1]

Efter Chelseas förstahandsval vänsterback Ben Chilwell vände utesluten anger orsak säsongen p.g.a. det finns en ledbandsskada, Blues söker efter ett säkerhetshöjning anger orsak positionen.

En mängd studier även har antytt är benägna att klubben jag skulle inte vara kapabel till skriva på BarcelonaSergino Dest. I överensstämmelse med Fabrizio Romano även har som ändå för att inte varit ett antal namn mellan den 2 klubbarna i fråga om amerikanen.

@ActualiteBarca för att inte än… mannen även har hela tiden funnits på Chelseas checklistor. Inget namn medlemskap åt medlemskap dessa dagar å andra sidan marknaden fortsätter att vara stor, så musik oss undersöka 👊🏻😀

Skadan anger orsak Chilwell även har kommit för att ett massivt variation anger orsak managern Thomas Tuchel. Blues hade varit på kryssning till en början resten av säsongen. Olyckor på massor av förstahandsspelare innebär ändå är benägna att de som nuförtiden är tio den bästa poängen… bakom tabelltopparna Manchester City.

Dessemellan, på Camp Nou, även har som varit något komplicerat anger orsak Barcelona-stjärnan Sergino Dest. Av den anledningen som den nya managern Xavi Hernandez ägde rum inträffade, även har Dest prövats på antal positioner resten av klubblegendaren.

Dest spelade åt dessutom i form av för att ytter emot Bayern München inom Champions League, en av många säsongens nyckelmatcher anger orsak Blaugrana. Amerikanen lyckades ändå för att inte imponera på Xavi, dessutom Barcelona-tränaren värvade Dani Alves.

Värvningen resten av Alves innebar är benägna att brasilianaren jag skulle inte förvandlas till förstahandsvalets högerback, tidigare att Dest. Studier tyder på är benägna att Blues är ordentligt akut medvetna i fråga om situationen. De som behöver dra vinst resten av som hela genom är benägna att leverera i form av Dest åt sydvästra London genom loppet av de som kommande veckorna.

Å andra sidan i rad med den mest uppdaterade uppdateringen hemmahörande i Romano även har som för att inte varit ett antal namn mellan Blues dessutom Barcelona i fråga om Dest. Romano avslöjade är benägna att Dest finns på Tuchels önskelista, så som återstår är benägna att undersöka vad som sker genom loppet av de som närmaste veckorna.


Chelsea går vidare åt det efterföljande omgång resten av FA-cupen

The Blues även har startat sin FA-cupkampanj i form av det finns en dominerande 5-1 emot Conference Premier-laget Chesterfield FC, grund av mål som hemmahörande i Timo Werner, Callum Hudson Odoi, Romelu Lukaku, Andreas Christensen dessutom Hakim Ziyech.

FA-cupens fjärde omgång inom sin helhet 👇

[ad_2]

Leave a Reply