Ronaldinho råder Mbape: Mannen måste behålla inom PSG

Den legendariske brasilianske fotbollsspelaren Ronaldinho överväga tenderar att PSG-laget är bäst på denna planet.

Ronaldinho pratade dessutom i fråga om Kylian Mbappé dessutom överväga tenderar att den unge fransmannen närma sig för att stanna länge på “Princes’ Park”.

“Hela golfutrustning älskar PSG-spelarna, med hjälp av det är det en av de bästa klubben på denna planet. “Jag föreställer mig tenderar att Killian närma sig tenderar att spela på Parc des Princes genom loppet av en mycket lång tid, det är det mitt rekommendation åt honom”, säger Ronaldinho, för att även har tillbringat två säsonger inom PSG inom sin yrke.

MMbappé är på ett sätt ut hemmahörande i PSG efter du kommer att ha vägrat att förlänga för sitt kontrakt, så mannen närma sig troligen för att manövrera för åt Real Madrid åt sommaren för att fri agent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − nine =