Vuќi:: Vi att leverera 100 euro åt alla de ungdomar mellan 16 dessutom 30 12 månader

0

Serbiens president Aleksandar Vucic infört på den årliga presskonferensen för att hölls dessa dagar ekonomiskt hjälp åt alla de ungdomar mellan 16 dessutom 30 12 månader.

“Vi förfogar över förberett det finns en åtgärd anger orsak alla de individer inom åldrarna 16 åt 30, som kan tenderar att implementeras ruschigt”, nämnde Vucic åt Nova.

Ansökan i fråga om denna åtgärd startar den 15 januari dessutom händer åt den tipsa resten av månaden.

“De som som kan tenderar att ansöka bör ha ett kontrollkonto, dessutom de pengarna närma sig tenderar att det har varit det på kontot hela den 1 februari,” förklarade Vucic.

Mannen påminde i fråga om tenderar att vårdpersonal hela den 15 januari närma sig det som får det finns en engångshjälp på 10 000 dinarer (cirka 85 euro), dessutom den 10 februari närma sig pensionärer det som får 20 000 dinarer (cirka 170 euro).

“Det är det en rejäl stöd anger orsak cirka 2,9 tiotusentals individer”, nämnde mannen dessutom tillade tenderar att den federala regeringen jag skulle inte vara kapabel till göra sätt p.g.a. sätt goda läget anger orsak de som offentliga finanserna.

Vidare meddelade Vuќi на tenderar att ifrån den 1 januari, anger orsak sätt första {barnet}, närma sig individer det som får det finns en engångshjälp ifrån staten på 300 000 dinarer (cirka 2 551 euro), som ett alternativ anger orsak de som förhandenvarande innevarande 100 000 dinarerna (cirka 850 euro).

“Det kommer det har varit det förmåner på 100 000 dinarer anger orsak det finns en olika dessutom anger orsak första gången anger orsak ett 3:e av barn,” tillade Vucic.

Mannen föreställa tenderar att blandningen resten av gamla dessutom nya botar skulle vara framträdande anger orsak de som fattigare delarna resten av samhället dessutom bidra åt tenderar att växande meddelandet i fråga om tenderar att sätt för att inte finns någon person framtid utan ut en av barn.

Serbiens president identifierade tenderar att landet skulle vara förbereda att för att hjälpa åt att inköpa fastigheter ifrån 10 åt 50 %.

[ad_2]

Leave a Reply