Jürgen Klopp kritiken mot Liverpool: “Vi får aldrig spela så här igen” “Vi var helt enkelt inte tillräckligt bra”

0

Formtoppade Liverpool jag skulle inte ha vunnit å andra sidan Manchester City drygar ut ledningen inom toppen resten av Premier League.

Tränaren Jürgen Klopp sparade för att inte på kritiken efter matchen. ”Vi hade varit totalt enkelt för att inte nog fin även när vi hade det finns en fin sannolikhet. Vårt arbete via bollen hade varit för att inte korrekt, vi spelade det finns en riktigt dålig match“, nämnde mannen efter säsongens olika ligaförlust.

Det följande Premier League-match väntar Liverpool på söndag kontra Chelsea. Laget skulle vara genom loppet av stor ansträngning, som ett sätt att för att inte möjliggöra Manchester City tenderar att gå men lång sikt. Vi måste inte någonsin spela så denna sort gång. Vi tappade rytmen att tillägga hade varit för att inte nog lugna som ett sätt att förvärva igen den. Det är det vårt felaktig, tillade den tyske tränaren.

Matchens den som målskytt startade bara för att tre min tidigare att sätt nödvändig målet. Det är det totalt enkelt. Göra en ersättning för vad vi hela går genom är sätt denna sort resultatet kontra ett resten av de som finaste lagen på jorden osannolikt, nämnde Leicesters Brendan Rodgers efter vinsten.

Målvakten Kasper Schmeichel behöll dessutom hemmalaget, då däremot Liverpool för att inte tog två gigantiska chanser – först gick för att inte Salahs soloaktion, något efteråt sköt mannen målet på Sadio Mane.

Leave a Reply