Utfärdar men även ting skiftning: Flest genomförda mål som inom Serie A!

Den italienska Serie A är oavbrutet känd anger orsak de flesta av folket för att det finns en liga genom vilket ingen person attraktiv fotbollsfolks spelas men även genom vilket ett minimum av mål som görs.

Informationen anger orsak den aktuella delen resten av säsongen 2021/2022 utställning ändå att som är den väsentligen den mest effektiva ligan inom Serie A. Nätverket inom Serie A skakade så mycket som 574 gånger. Mannen är skyttekung inom den starkaste italienska konkurrensen Duуan Vlahovi. genom användning av 16 genomförda mål som.

Andraplatsen vad gäller effektivitetseffekt är Ligue 1 genom vilket 531 mål som även har gjorts fram till denna punkt. Ett bakom dem ligger Bundesliga genom användning av 473 mål som. Tre mål som mycket mindre gjordes inom Premier League.

På slutlig femteplatsen ligger den spanska ligan genom användning av 455 mål som.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + 1 =