Oavgjort 3:3 för att stödja Capars pojkar inom den övriga undersöka genom användning av Kosovo

Dessa dagar spelade Makedonien hela 21 den övriga kontrollmatchen kontra Kosovo. Efter är benägna att vi firade genom användning av 1:0 igår slutade dagens match utan ut en vinnare 3:3.

Makedonien inledde matchen fin även tog ledningen genom användning av Trpcevskis mål som. Vi hade det finns en match, dock eftersom den föll som inom våra pojkar även Kosovo ifrån den 57:e åt den 72:e minuten gjorde tre mål som åt det finns en ledning på 1:3.

Dock Makedonien en alltför stor mängd hastigt hela de som kommande sex minuterna hela genom Krstevski ifrån straffpunkten även Todorovski kvitterade åt 3:3.

Kanatalarovski inledde denna testmatch genom användning av: Nikolovski, Jankulovski, Stojcevski, Krstevski, Todorovski, Ramadani, Fetai, Georgievski, Ignjatov, Maleski, Trpcevski.