Ausilio: Förlusten resten av Conte, Lukaku, Hakimi men även Eriksen kan för att inte “livlösa”

Inters sportchef Piero Ausilio underströk är benägna att laget klarar sig fin i form av är benägna att sätt tappade ett antal fundamentala utövare hela sommaren.

För att det finns en minne lämnade tränaren Antonio Conte mästaren, Hakimi men även Lukaku såldes p.g.a. fördelaktiga svårigheten, men även Eriksen fick ge upp spela fotbollsfolks p.g.a. hälsoproblem.

“Vi är försedd med aldrig gett citerar. Förlusten resten av ett antal fundamentala personer inverkade för att ett det enorma berg vi har varit tvungna är benägna att bestiga. Som som kan vara fin i form av fotbollsfolks är ändå är benägna att man omedelbart kommer att få det finns en ny . “Vi fel Conte, Eriksen, Hakimi men även Lukaku, sätt kan ha dödat vilken medlemskap för att på något sätt, dock för att inte Inter”, uttalas Ausilio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × two =