Ett antal skadade även 1269 evakuerades inom World Trade Center inom Causeway Bay Hong Kong ” Hon ringde ledningskontoret även ingen person svarade i telefon”

Det finns en brand bröt ut inom World Trade Center inom Causeway Bay klockan 12:37 just nu (15:e), även den uppgraderades mot det finns en brand resten av klass 3 klockan 1:03. Tjock rök strömmade ut hemmahörande i en mängd gator inom Causeway Bay. Brandmannen skickade två jets även två andningsapparatteam i ett försök att slåss eldstaden. Eldstaden omringades klockan 15.05. På 17-tiden har varit 13 personer sjuka även åkte mot Ruttonjee Hospital, Queen Mary Hospital respektive Eastern Hospital. En av många dem har varit det finns en en flicka inom 60-årsåldern för att har varit halvt medvetslös även 1269 evakuerades. Preliminära undersökningar tydde på tenderar att renoveringsarbeten pågick inom utkanten resten av World Trade Center. På tidpunkten med hjälp av händelsen släpptes rök ut hemmahörande i maskinrummet på första våningen inom centret. Eldstaden har varit i stort släckt klockan 16.30. Brandmannen använde två jetplan även två andningsapparatteam i ett försök att slåss eldstaden. Brandförsvaret närma sig för att klargöra för ursprung till eldstaden efteråt.

I enlighet med sjukhusmyndigheten skickades ett fullständigt 13 skadade personer, mellan 25 även 81 12 månader, mot sjukhus på 17-tiden, en av många dem har varit det finns en 60-årig en flicka inom kritiskt tillåta även befann sig ändå på Ruttonjee Hospital. Två skrevs ut efter bot, återstoden 1 man även 9 är inom stabilt tillåta.

Det är det underförstått tenderar att åtminstone en hel del personer är instängda inom byggnaden, bland dem finns som åtminstone 100 personer på 5:e våningen, 30 mot 40 personer på 14:e även 15:e våningarna inom kontorsbyggnaderna även cirka 350 personer på kontorsbyggnaden. trettionionde våningen på taket. Sätt finns dessutom olika på åtminstone våning. Invånare rapporteras vara instängda, även brandmän går successivt nämner på övervåningen i ett försök att rädda dem. På 14-tiden även har 165 personer räddats.

Zheng, för att arbetade på 15:e våningen på tidpunkten med hjälp av händelsen, uttalas tenderar att hon träffade gästerna även förberedde sig i ett försök att rensa gästerna även märkte ganska mycket rök. Hon ringde ledningskontoret även ingen person svarade inom telefonlag även tog eftersom den det finns en vänd via gästerna i ett försök att gå, så tjock rök vällde komma in inom hissen även varje gång hon hände mot lobbyn växte till som allt mer rök. Hon uttalas tenderar att hon önskade att förmedla igen lasten mot kontoret i ett försök att meddela sina kollegor, så lasten hade stoppats p.g.a. med hjälp av ganska mycket rök.

Det finns en en annan invånare, Fang, påstod sig vara företagets chef även har varit för att inte nuvarande på tidpunkten med hjälp av händelsen. Hon fick reda på händelsen även rusade av utomhus centret i ett försök att uppfatta situationen. Medborgarna inom, hon uttalas tenderar att hon är väntar på räddning via större än 20 kollegor Röken är ej med hjälp av stor även situationen är bunden, så hon är redo att lämna först efter tenderar att röken även har försvunnit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six − 6 =