Ramos vs Real: Jag ska är benägna att göra mitt finaste med ett syfte att PSG ska gå lång sikt

Sergio Ramos är det finns en bostad legend resten av Real Madrid, även inom somras flyttade mannen åt Paris Saint-Germain för att det finns en fri agent.

Ödet önskade att är benägna att Ramos jag skulle inte återvända åt Santiago Bernabeu, men den är säkert den här typen gången för att rival inom PSG-tröjan inom åttondelsfinalen inom Champions League.

talat jag skulle inte jag vilja är benägna att som hade varit det finns en en annan epilog, dock återkomsten åt Bernabeu närma sig för att framkalla speciella emotioner hos mig. P.g.a. pandemin fick jag inget utskick ifrån stadion för att som jag skulle inte ha. “Ödet erbjuder sådana villkor, jag pålitlig även jag säger är benägna att som hade varit högre i fråga om vi hade det finns en en annan rival.”

“Du kommer jag vet att min kärlek även tillgivenhet med hjälp av Real Madrid även klubbens följare. “Å andra sidan dessa dagar är jag det finns en PSG-spelare, jag ska är benägna att göra varje liten sak med ett syfte att mitt team ska gå lång sikt”, hade varit Ramos pålitlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 12 =