Mercedes protest gentemot Max Verstappens körning genom Safety Car ogillas

0

[ad_1]

Det finns en Mercedes protest gentemot Max Verstappens omkörning genom Safety Car även har avvisats, baserat på ett FIA-uttalande. Efter valet närma sig holländaren för att inte är benägna att straffas som ett resultat av hans den automatiska hade varit bakom Lewis Hamiltons den automatiska varje gång Safety Car-perioden tog kvarvarande.

Ett FIA-uttalande för att avfärdar Mercedes protest gentemot Max Verstappen uttalas:

“Efter du kommer att ha övervägt de som antal uttalandena hemmahörande i parterna, fastställer stewarderna är benägna att även när Car 33 på ett skede, genom det finns en en alltför stor mängd övergående period, rörde sig betydligt framför Car 44, på det finns en tidpunkt då varje bilarna accelererade samt bromsade, den rörde sig bakåt bakom Car 44 samt den hade varit för att inte framför varje gång Safety Car-perioden tog kvarvarande.”

FIA:s stewards hörde representanter hemmahörande i varje lagen framföra sina argument tidigare än de som fattade valet. Red Bull F1-teamet representerades resten av Jonathan Wheatley, allteftersom Mercedes representerades resten av ingenjörerna Ron Meadows, Andrew Shovlin samt deras juridiska lagråd Paul Harris.


Red Bull F1-teamet hävdade är benägna att både Lewis Hamilton samt Max Verstappens fordon rörde sig framåt och bakåt genom Safety Car

I överensstämmelse med Red Bull F1-teamet rörde sig varje bilarna framåt och bakåt bakom säkerhetsbilen, samt är benägna att Max Verstappen på intet betyder hade kört i fråga om Lewis Hamilton genom Safety Car. Som ett resultat av holländaren låg bakom Safety Car varje gång britten hade varit inom ledningen växte till mannen för att inte straffad.

I överensstämmelse med FIA uttalas Red Bull F1-lagets skydd gentemot protesten gentemot Max Verstappen:

“Red Bull hävdade är benägna att den automatiska 44 för att inte “omkördes” resten av den automatiska 33, är benägna att varje bilarna hade varit “på samt resten av gasen” samt “1, 0 00 000 prejudikat” genom Safety Car under vilket fordon hade dragit bredvid samt av den anledningen som flyttade igen bakom bilen som hade varit framför.”

BREAKING: Mercedes har protesterat “mot klassificeringen som fastställdes i slutet av tävlingen”, med anknytning till påstådda brott mot artiklarna 48.8 och 48.12 i FIA:s sportregler#AbuDhabiGP 🇦🇪 # F1 https://t.co/bO6BLN8lv5

[ad_2]

Leave a Reply