Nya discgolfbana inom Alvestas är redo men inställd “kommit så en betydande mängd snö”

Välkommen på invigning resten av Alvestas nya discgolfbana å andra sidan p.g.a. tenderar att som kommit så en betydande mängd snö även har vi varit tvungna tenderar att ställa kommer in invigningen resten av discgolfbanan. Återkommer i form av nytt datum. Lördag den 4 december är som dags tenderar att inviga den nya discgolfbanan för att är faktiskt står färdigställda inom Hagaparken inom Alvesta.

Besökarna kommer att få provspela skärmen, kommer att få proffstips resten av bandesignern dessutom bjuds på fika. Datorprogramvara : Lördag 4 december Ett tag: 11-13 Tillräckligt med utrymme: Hagaparken inom Alvesta 11.00 ordförande dessutom vp inom samhällsbyggnadsnämnden inviger skärmen. 11 – 13 Provspel på banorna. Bandesignern Waldman hemmahörande i DW Discsport berättar i fråga om spelet, U-Disc appen dessutom utställning kast. Simon Ljungqvist fritidskonsulent på Alvesta kommun berättar i fråga om utlåning resten av discar dessutom föreningslivet. Alvesta kommun bjuder på fika. I fråga om discgolf dessutom Hagaparken Discgolf är det finns en sportaktiviteter för att kostymer alla de – både nybörjare dessutom extra erfarna utövare. Skärmen består resten av två segment, det finns en 9-hålsbana inom skogsterräng dessutom det finns en tillgänglighetsanpassad 3-hålsbana placerad på grus dessutom gräs. Diskar närma sig ha förmågan att lånas utan kostnad på Virda bad- dessutom sportcenter. Skärmen är en inslag ​av större satsa för att är faktiskt görs inom Hagaparken. Ytterligare sommaren närma sig det finns en ny lekplats stå klar utöver nya odlingar för att ska främja organisk variation.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × three =