Golv Lawrenson gör djärva förutsägelser anger orsak Manchester United vs Arsenal

BBC:s mångårige expert Golv Lawrenson även har förutspått Manchester United närma sig vara Arsenal på Old Trafford inom elitserien. Lawrenson mottagit 2-1 anger orsak Red Devils.

Lawrenson konstaterade är benägna att Manchester United även har betraktat fin ut hela ledning resten av vaktmästaren Michael Carrick. De som röda djävlarna bekräftade dessutom bättre tillstånd på baksidan, vilket dessutom är redo att förmedla genom emot Arsenal.

Pojken skrev inom sin kolumn anger orsak BBC (genom Manchester Evening News), sade Lawrenson:

“Jag föredragen vad United-chefen Michael Carrick gjorde emot Chelsea inom söndags – i form av Nemanja Matic, Fred även Scott McTominay för att granskade deras skydd även alltsammans laget jobbade extremt extraordinärt mödosamt.”

“United försöker ändå för att inte enkel ut på baksidan, å andra sidan poängen på Stamford Bridge hade varit ett steg inom korrekt riktning även i fråga om Aaron Wan-Bissaka för att inte hade fått det finns en ström resten av blod, hade de kunde tagit bort alla de tre. Visst de kommer konstruera vidare på den utvecklingen även jag positiv på att vi ska är benägna att undersöka extra resten av samma identiska emot Arsenal.

Golv Lawrenson föreställa är benägna att Arsenals mest uppdaterade körning resten av god form för att inte närma sig är benägna att räcka med avsikt att slå Manchester United på Old Trafford framför Ralf Rangnick. Pojken lade mot:

“The Gunners återgick mot att förverkliga emot Newcastle även skapade mycket av chanser inom den matchen, å andra sidan United för att utför hemma framför sin nya manager närma sig du kommer att ha betydligt är benägna att visa.”

🤝 2-2✅ 2-0🤝 1-1✅ 2-0✅ 0-1🤝 0-0 Arsenal har inte förlorat mot Manchester United i en Premier League-match på tre år.#MUNARS https://t.co/Yqa54aVLiY


Manchester United kommer inte att göra är benägna att överträffa Arsenal även när de som säkrar det finns en

Även när Manchester United besegrar Arsenal närma sig de som för att inte är benägna att klättra genom Gunners inom poängtabellen. Red Devils är för tillfället 5 den bästa poängen… bakom Arsenal inom Premier League-tabellen. I samma veva även har Arsenal en möjlighet som är är benägna att förmedla sig komma in bland de många 4 största i form av det finns en genom Manchester United på Old Trafford.

För att sätt försöker ut ligger Manchester United på tionde tillräckligt med utrymme inom Premier League efter du kommer att ha plockat 18 den bästa poängen… på 13 matcher. Deras dåliga form inom oktober även november resulterade inom är benägna att klubben sparkade Ole Gunnar Solskjaer även ersatte honom i form av Ralf Rangnick till minst en tillfällig basis. Den tyske taktikern närma sig ändå för att inte du kommer att ha ansvaret anger orsak matchen emot Arsenal p.g.a. arbetstillståndsproblem.

Arsenal, dock, hade varit inom utmärkande form tidigare än de som led det finns en 4-0-förlust inom händerna på Liverpool på Anfield. The Gunners är för tillfället femma inom tabellen, enkom den bästa poängen… bakom West Ham United.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 5 =