San Antonio Spurs vs Portland Trail Blazers förhandsvisning, matchdetaljer live laguttagningar – 3 december 2021

De som San antonio sporrar närma sig tenderar att gå mot Fashion Center för att stödja det finns en Western Conference-matchup kontra Portland Trail Blazers på torsdag.

Inom sin förra match kontra mäktiga Washington Wizards säkrade Spurs det finns en spektakulära , grund av briljanta offensiva prestationer med ursprung i Derrick White att tillägga Dejounte murray. På detta hade varit deras olika raka seger på trav. Teamet närma sig tenderar att hoppas ha förmågan att bära samma identiska fart på sin roadtrip mot Portland.

I samma veva ägde rum inträffade deras motståndare, Trail Blazers, dessutom komma in inom på detta spela efter det finns en dominerande seger genom Detroit Pistons. CJ McCollum släppte lös sig inom sätt mötet varje gång mannen gjorde 28 den bästa poängen… med tanke på leda franchisen mot det finns en . Trail Blazers är för tillfället är 0,500, å andra sidan de som vill göra bättre på detta alla sakerna som ett resultat av säsongen fortsatta.

Matchdetaljer

Fixtur: San Antonio Spurs vs Portland Trail Blazers | NBA Säsongen 2021-22

Datum Ett tag: Torsdagen den 2 december, 23:00 ET [Friday, December 3, 8:30 AM IST]

Mötesplats: Moda Mitt, Portland, OR

San Antonio Spurs Förhandsvisning

San Antonio Spurs behöver inte gjort sätt fin den denna sort säsongen. Dem har ett rekord på 6-13 att tillägga sitter på 12:e tillräckligt med utrymme inom väst. Sätt råder ingen person tvekan i fråga om tenderar att laget är extremt extraordinärt talangfullt, å andra sidan det finns en sak viss är tenderar att laget missar bara lite eldkraft som kan för att hjälpa dem tenderar att utmärka sig att tillägga förändras till ett fin grupp. Att uppfylla för Blazers på hemmaplan närma sig tenderar att förändras till det finns en tuff plikt för att stödja Spurs, ändå den barnen brigaden närma sig att leverera alla sakerna för att stödja denna problem att tillägga försök att genomföra på för att stödja det finns en på torsdag.

Nyckelspelare – Dejounte Murray

Dejounte Murray även har gjort ganska mycket oväsen den denna sort säsongen. 25-åringen även har inom snitt 19,1 PPG, 8,5 RPG att tillägga 8,1 APG på 44,6 % skjutande med ursprung i sfären. Mannen säkrade dessutom det finns en dubbeldubbel inom Spurs seger genom Wizards. Murray närma sig tenderar att hoppas ha förmågan att hålla det uppe sina bedrifter inom matchen kontra Blazers att tillägga guida franchisen mot sin 3:e raka .

San Antonio Spurs förutspådd laguppställning

G – Dejounte Murray, G – Derrick White, F – Keldon Johnson, F – Keita Bates-Diop, C – Jakob Poetl

Portland Trail Blazers Förhandsvisning

Trail Blazers även har inte har någon det finns en blandad kampanj resultat i mot för tillfället är då dom har ett rekord på 11-11 efter 22 matcher. Efter det finns en långsam börja hade laget börjat nuvarande signal på comeback. Mot detta dukade de som efter för att stödja det finns en serie på tre förluster tidigare än de som mottagit matchen kontra Pistons. Chauncey Billups även har lagt stor lätt vikt på för att förbättra försvaret resten av laget.

Vi fortsätter att vara obesegrade inom våra City Edition-uniformer 🎥 https://t.co/YU3IckMraY

Även när sätt för att inte även har varit fallet inom alla de matcher närma sig laget bara för att förändras till högre ju lång sikt matcherna går. Hemmamatchen är den perfekta möjligheten för att stödja Blazers tenderar att bära och extra det finns en som ett resultat av Pistons denna dag förebygga att tillägga denna närma sig för att hjälpa dem att hålla farten för att stödja de som ansträngande matcherna som kan.

Nyckelspelare – Damian Lillard

Efter du kommer att behöva börjat säsongen gradvis, Damian Lillard försöker ut det äntligen ha hittat sin form. 31-åringen även har inom snitt 21,5 PPG att tillägga 7,8 APG hela genom de som 20 matcher mannen även har utfört. Dame vilade gå igenom matchen kontra Pistons p.g.a. det finns en kroppsskada. Stjärnspelaren skulle vara kunna inta observerar kontra Spurs att tillägga placera citerar en mega prestation.

Damian Lillard är igen mot den Dame vi känner 🤑https://t.co/3YgbnuvZYK

Portland Trail Blazers förutspådd laguttagning

G – Damian Lillard, G – CJ McCollum, F – Tony Snell, F – Robert Covington, C – Jusuf Nurkic

Matchförutsägelse för att stödja Spurs vs Trail Blazers

Portland Trail Blazers är tillgängligt i inom den denna sort matchen inom hoppa i fråga om för att förbättra sitt rekord för att stödja säsongen. I förhållande till Spurs närma sig de som för att inte som tillåter Blazers gå genom dem. Men när man i kontrast via vilket resten av lagen för att även har en större sannolikhet att återvända ur sporten via det finns en , jag skulle inte sätt vara Trail Blazers.

Hade varit är redo att man låt oss se live Spurs vs Trail Blazers-matchen?

Hela NBA-spel är tillgängliga på den officiella NBA-appen. Sporten Spurs vs Trail Blazers kan till och med tenderar att sändas regionalt på Root Sports att tillägga Bally Sports Southwest

3 thoughts on “San Antonio Spurs vs Portland Trail Blazers förhandsvisning, matchdetaljer live laguttagningar – 3 december 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + 13 =