“Europa är förödmjukat! “Med ursprung i samt genom användning av igår är Copa America viktigare än EM samt Champions League!”

Lionel Messis “Golden Ball” vunnit väckte ganska mycket av svar ifrån ganska mycket av håll, och det är det absolut är benägna att de som för att inte närma sig är benägna att stoppa på länge.

Spanska “Marca” publicerade det finns en ord mot sin redaktör Raul Valera för att påpekar är benägna att Messi vunnit “Guldbollen” är det finns en förnedring med hjälp av europeisk fotbollsfolks.

“Har du lärt dig vad dom har gemensamt?” Adriano, Robinho, Luis Suarez, Alexis Sanchez samt Dani Alves? “Hela vunnit Copa America, de som utsågs mot de som största inom turneringen samt inte en av dem vunnit “Golden Ball”, uttalas Valera.

“I form av Messi för att vinner Ballon d’Or är Europa förödmjukat. Vi alla vet att ifrån igår är benägna att Copa America är viktigare än EM samt Champions League. “Sydamerikanerna även har 5 grupp bland de många 20 största samt tydligt anses Colombia, Ecuador, Peru, Paraguay, Brasilien vara till 1 större scen än Liverpool, Bayern, Atletico, Belgien, Storbritannien eller Spanien.”

“Troféerna resten av georgier är mycket mindre prioriterad, Messi gjorde färre mål som än Lewandowski, hade ingen person inverkan på sporten för att det finns en Benzema på riktigt? Vad förstår du räkna med att dig härnäst? De perfekta resten av African Cup of Nations att uppnå “Golden Ball”. “Det är det i själva verket fakta inga svårigheten – Messi är redo att för att inte spela genom vilket”, kommenterade redaktören med hjälp av “Marca”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight − seven =