Det finns en en annan nämnde NEJ mot Manchester United

Italiens Roberto Mancini är den nya tränaren för att tackade nej mot Manchester Uniteds erbjudande, avslöjar den eminenta tidningen “En bild”.

Mancini är det finns en tidigare att på detta inom Manchester City att tillägga mottagit titeln genom användning av “medborgarna” 2012. Italienaren tillbringade 4 12 månader på Etihad att tillägga har varit lönsam inom Premier League.

Mancini tackade nej mot ett förslag ifrån Manchester United genom loppet av förevändning tenderar att mannen för att inte behöver lämna som italienska landslaget inom nuläget att tillägga siktar på tenderar att kvala mot VM.

Titta på tillfället är segerkandidaten mot tränarstolen på Old Trafford Mauricio Pochettino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *