Manev “assisterade” Kalulu: Frankrike mot det finns en minimal triumf inom Skopje

Makedonska fotbollslandslaget genom loppet av 21 12 månader spelade för närvarande på Sektorn “Todor Proeski” kvalmatchen mot EM emot Frankrike.

Frankrike hade varit den absoluta segerkandidaten hantera matchen dessutom motiverade den rollen på planen. Även om de som vunnit via ett minimalt slutresultat, dominerade dessutom kontrollerade Frankrike sporten med ursprung i begynnelse mot toppen resten av matchen. Denkovski gjorde ett antal fina ingripanden på målet.

Första halvlek gick och använder inte en mål som.

Matchens nödvändig andra inträffade inom den 75:e minuten då Jovan Manev med ursprung i Bregalnica gjorde ett felet inom försvaret dessutom “assisterade” Milan fotbollsspelare, Kalulu för att för att inte hade besvärligt tenderar att besegra Denkovski.

Inom toppen resten av matchen märkte vi samma identiska en bild på planen, Frankrike höll bollen inom sin besittning dessutom tillät oss för att inte ens komma invid deras mål som.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + nineteen =