Ingen person tysk även har har inte det finns en börja för att Flick

Den tyske tränaren Hansy Flick även har den väsentligen den mest framgångsrika starten på sätt tyska landslagets bänk.

Fen personlighet igår kontra Liechtenstein i form av triumfen 9:0 nådde den 6:e segern. Ingen person även har lyckats i form av betydligt sådant fram till nu (du kommer att ha sex segrar på sex matcher). Tyskland i form av honom på bänken mottagit i form av Liechtenstein 0:2, Armenien 6:0, Island 0:4, Rumänien 2:1, Makedonien 0:4 samt igår 0:9.

Tysklands serie är redo att hålla på kontra Armenien inom Jerevan inom sin slutlig kvalmatch. Denna match har inte någon resultatbetydelse som ett resultat av Tyskland dessförinnan, även har säkrat en plats inom VM medans Armenien är chanslös.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − nine =