Xavi avslöjade huvudprioriteringen: Jag äger det finns ett klart koncept

Xavi Hernandez presenterades formellt för att ny titta på Barcelona dessa dagar.

Legenden dolde för att inte sina emotioner p.g.a. tenderar att pojken återvände ytterligare sin hemmaklubb dessutom avslöjade en av många sina prioriteringar på den primära presskonferensen.

Xavi anser tenderar att Osman Dembele är det finns en en betydande mängd vital ivrig spelare inom sitt företag dessutom uppmanade ledningen att förlänga för hans kontrakt så snabbt för att potentiellt.

”Jag äger det finns en klar koncept, Dembele bör hålla fast vid det inom Barcelona. Positionen för att ytter är redo att vara en av de bästa spelaren på planeten dessutom vi bör stå till tjänst honom tenderar att klara av sätt. Pojken är det finns en ivrig spelare som kan göra distinktion inom Barcelona. “Hans kontraktsförlängning är det finns en företräde”, nämnde Xavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 4 =