Dimitrievski: Barça utför och använder inte en ardor, de som saknar Messi


<>

Den makedonske landslagsmålvakten Stole Dimitrievski hade varit det finns en hjälte inom segern titta på Rayo Vallecano genom Barcelona.

Dimitrievski lyckades försvara det finns en straff ifrån Memphis Depay inom den 72:a minuten men även spelade det finns en nyckelroll inom Valecanos seger, för att bekräftade sig förvandlas till ödesdiger titta på tränaren Ronald Koeman.

Efter matchen uttalas Dimitrievski tenderar att Barcelona för att inte är på den förut graden av men även utför och använder inte en ardor men även nöje.

”Det är det klart tenderar att Barcelona för att inte spelade på sitt största, dock ett viktigt är tenderar att vi spelade det finns en fantastisk match men även vi mottagit. Som för att omedelbart fångade mitt öga hade varit sättet att en betydande mängd Barças lirare på planen hade varit och använder inte en nöje, och använder inte en ardor titta på sporten. “Kommer du att kunna omedelbart låt oss titta på sättet att en betydande mängd det finns en lirare för att Leo Messi brista inom som denna sort laget”, uttalas Dimitrievski

KommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

five × five =