Milan fick för att inte det finns en sådan börja på säsongen på 67 års ålder, Pioli är nöjd med sina pojkar

Milanstrategen Stefano Pioli är redo att vara nöjd med vad hans ivrig spelare gjorde genom loppet av de som första 10 omgångarna resten av den nya Serie A-säsongen samt upprepade framgångarna hemmahörande i sätt bort från 1954.

Milan lyckades särskilt titta på första gången efter 67 12 månader ha 9 segrar på de som första 10 omgångarna resten av Serie A. “Rossoneri” har ingen aning i fråga om nederlaget, de som spelade bara för att oavgjort det finns en . Igår besegrades Torino via 1:0.

Stefano Pioli pojken har varit faktiskt är inte nöjd via poängen.

“Vi spelade 4 matcher på 10 dagar samt hade för att inte en mängd rotationsalternativ emot Torino. Torino är ett kvalitetslag för att sätt för att inte är lugnt är benägna att spela emot, dock vi kontrollerade situationen fin. Vi uppnådde ett otrolig slutresultat, jag nöjd med är benägna att låt oss generositet samt svält inom sätt denna sort laget. “Derbyt via Roma väntar för att inte på helgen samt det kommer utvecklas till det finns en extrem match, dem har ganska bra av andra inom anfallet”, uttalas Mourinho.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × five =