Kuman: Jag behöver ta glädje av, sätt utför ingen person funktion i fråga om jag den här typen inom och extra åtta 12 månader eller bara några få veckor

Barcelona är inom det finns en finansiell kris, även sätt speglar lagets slutresultat den den här typen säsongen, utan ut en Messi är laget ett ifrån är benägna att slåss i fråga om troféer.

Ronald Koeman pojken upptäckta för att inte en teknik är benägna att fylla sätt mega tomrummet i form av spelarna åt hans förfogande, så pojken även har skrivit i fråga om sin ersättare ett tag. Är faktiskt, inom sitt ordställe på presskonferensen gå igenom dagens match kontra Rayo Vallecano, är redo att pojken ha meddelat sin avgång.

“Jag det finns en seriös individ även jag förstår hur dessa artiklar går. Jag behöver förmånen från tiden jag äger vistelser i fråga om sätt har fått åtta 12 månader, sex månader eller bara några få veckor. “Det är mycket viktigt vinna kontra Rayo Vallecano som ett resultat av vi icke kommer att få möjliggöra oss är benägna att släppa kommer in fler den bästa poängen… inom La Liga”, uttalas den holländska strategen.

Matchen kontra Rayo hemmahörande i den 11:e omgången inom La Liga Barcelona spelas just nu klockan 19:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 + 6 =