Pedri: Barcelona närma sig tenderar att övervinna de som svåra stunderna

Barcelonas gigantiska expertis, 18-årige Pedri, döljer för att inte sin nöje efter du kommer att ha skrivit ett nytt kontrakt i form av den katalanska det stora.

Pedri tecknade ett nytt kontrakt i form av Barcelona för att pojken lovade beständig mot 2026 att tillägga nämnde mot fansen tenderar att klubben närma sig tenderar att övervinna den svåra tillstånd för att den befinner sig inom.

– Jag tackar hela inom klubben. Jag väldigt glädjefylld, även när klubben för att inte går genom det finns en fin period. “Vi är de ändå den viktigaste klubben på jorden, vi går genom svåra tillfällen, så vi kommer att nysta som alltsammans på största betyder”, säger Pedri.

Pedri ägde rum inträffade mot Barcelona se framåt för att drygt ett 12 månader av den anledningen som med ursprung i Las Palmas inom det finns en lastsköld mot bara 5 tusentals och tusentals euro, att tillägga som nya kontraktet även har det finns en utköpsklausul på 1 miljard euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 3 =