Moggi vänta “Calciopoli”: Inom de som ögonblicken önskade att jag bära mitt liv

Innan Juventus -president Luciano Moggi även har avslöjat bedövning detaljer om metoder till mannen kände sig efter Calciopoli -affären när som helst “den gamla kvinnan” degraderades mot Serie B.

Moggi upptäckte tenderar att jag tänkte bära sitt liv.

“Jag tänkte på de som värsta sakerna, även när jag tog mitt liv. Inget bevisades, varken att personligheten är arrangör resten av ett tekniker eller tenderar att betydligt sådant existerar i alla avseenden. Beklagligtvis fick jag betala vänta alla bitar. Jag gick på gatorna inom dagar men även tänkte tenderar att jag brukade vara riktigt sjuk. “Jag växte till räddad hela genom tenderar att av religion på Gud”, avslöjade Moggi inom dokumentären “Ohälsosamt Sports”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × five =