Närma sig Mike Ashley att inhandla det finns en en annan engelsk medlemskap efter du kommer att behöva sålt Newcastle?

Se framåt för att ett antal dagar eftersom den stolt äger Mike Ashley för att inte lång sikt Newcastle, pojken sålde klubben ytterligare det finns en investeringsfond med ursprung i Saudiarabien titta på cirka 360 tiotusentals euro.

Å andra sidan som svar på meddelandena med ursprung i ön behöver pojken ändå vara vistelser inom fotbollsfolks. Ashley menar som svar på plikt är benägna att äga det finns en kunnig medlemskap är användbart titta på hans som företag Sportaktiviteter Direct. Hans nya medlemskap är redo att vara Derby County under vilket pojken tränar Wayne Rooney.

Derby befinner sig inom det finns en extrem ekonomisk status, pojken vände inte för länge sedan berövad 12 den bästa poängen… dessutom ligger på slutlig tillräckligt med utrymme inom Championship.

Det är det det finns en medlemskap för att dessförinnan, hade varit del av Premier League, dessutom slutlig gången inom elitföretaget hade varit säsongen 2007/2008. Eftersom den hände pojken kommer in dessutom hoppade omedelbart resten av i form av det finns en den bästa poängen… på enbart en dessutom åtta oavgjorda. Sätt bör nämnas är benägna att Derby 2014 dessutom 2019 spelade final inom slutspelet med ett syfte att finns tillgängliga i inom Premier League, å andra sidan fel kontra KPR dessutom Aston Villa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − five =