Milevski: Jag tänkte för att inte på resultatet, de som tre punkterna hade varit nödvändiga

Makedonien noterade inom natt det finns en övertygande seger emot Liechtenstein, och naturligtvis efter matchen uttalas tränaren Milevski är inte nöjd.

Vänta Milevski ett viktigt hade varit att uppnå denna match.

”Tidigare än matchstart debuterade jag nämna att vi ska är benägna att förmedla som så seriöst för att genomförbar. Som spelade ingen person funktion vänta mig att tillägga jag tänkte för att inte på betydligt konsekvens. “De som tre punkterna hade varit nödvändiga vänta mig, som hade varit viktigt vänta mig rätt sätt att mina utövare jag skulle inte bete sig, de brukar gjorde vad vi märkte ikväll.”

“Jag nämnde är benägna att vi är de inom fasen är benägna att bilda ett arbetskraft, vi är de inom fasen är benägna att förändra teamets fysiognomi. “Jag äger förr i tiden, sagt är benägna att laget sätter ihop sig vänta Euro 2024 -kvalet, dessa kval är vänta oss är benägna att spela att tillägga vi kommer att är benägna att för att använda sig av varenda sannolikhet som kan oss.”

“Vi hade varit för att inte rädda när som helst för att på något sätt, Stipendiaterna hände kommer in med ursprung i inträde för att vi hände överens. “På grund av detta jag behöver gratulera engagemanget, allvaret att tillägga sanningen det varenda särskilt personantal även har ställt sig ytterligare förmån vänta laget”, uttalas tränaren.

Makedonien utför sin det efterföljande match emot Tyskland på måndag (11 oktober) på hemmaplan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × two =