Mourinho: Rom är det finns en speciell tätort, jag behöver förmedla via troféer åt romer

Jose Mourinho hävdar är benägna att mannen även har förändrats ganska mycket av den anledningen som mannen stod på rodret inom Inter även framhöll är benägna att hans främsta mål som är är benägna att förmedla via troféer åt Roma.

”Jag besökte Rom för att besökare, så är faktiskt bor jag den här typen regelbundet och det är det faktiskt fantastiskt. Sätt hade varit på ett annat sätt inom Milano som ett resultat av träningscentret även mitt fastigheter hade varit utomhus storstaden, så mina av ungar gick inom högskolan inom Lugano. “Det är det på ett annat sätt den här typen som ett resultat av jag bor inom centrala Rom även sätt försvarar mig är benägna att låt oss titta på metoder till speciell det finns en medlemskap Roma är.”

”Jag behöver förmedla via troféer åt Roma, som ett resultat av det finns en medlemskap levde se fram emot troféer. Fansen bor se fram emot romer, så mega pokaler vara borta även vi ‘ ve börjat konstruera ett utmaning som kan att uppnå troféer förr eller senare. “Jag behöver är benägna att sätt ska inträffa då å andra sidan jag inom klubben”, tillade “Särskild One”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six − 5 =