Elmas men även Napoli ostoppbara, sju resten av sju

0

Napoli av konstant via vackra matcher men även vinner borta på Fiorentina vänta ett idealiskt börja på säsongen inom de som sju första omgångarna.

Genom användning av på detta utjämnade Napoli de perfekta starten inom sin historiskt förflutet via sju segrar inom de som sju första omgångarna.

Fiorentina inledde matchen fin men även tog ledningen först efter det finns en Martinez Quarta -träff efter det finns en hörna.

Ett par minuter på ett tag tvingade Osimen ut det finns en straff, Fiorentina -målvakten räddade Insignes skott, dock Lozano placerade bollen inom utjämningsmålet.

Till en början resten av olika halvlek gjorde Rahamani mål som vänta 1: 2, vilket i det långa loppet bekräftade sig vara slutresultatet. Elmas ägde rum inträffade kommer in inom matchen inom den 58: e minuten.