Suarez mål som dessutom assist: Atletico gav ännu en lektion mot Barcelona!

Inom derbyt inom åttonde omgången inom spanska Primera nådde Atletico ännu en primitiv seger i riktningen för Barcelona i form av 2: 0.

Atletico genom loppet av förut 12 månader har varit Barcelonas enorma rival efter Real Madrid, dessutom för närvarande försöker “quilterna” ut för att ett en alltför stor mängd högre grupp än katalanerna. Laget hemmahörande i “Wanda Metropolitano” behöver inte inte har någon ännu en så frivolöst seger i riktningen för Barcelona på länge.

Värdarna öppnade poängen inom den 23: e minuten varje gång Lemar fick ännu en assist på Suarez. Bara för att 4 min på ett tag missade Suarez ännu en frispark. Uruguayan förbättrades ändå inom den tipsa resten av den primära delen. Suarez hjälp har varit Lemar, ännu en skicklig anfallare för att Suarez löste spartanskt den en-mot-en läge under vilket pojken befann sig i form av Ter Stegen.

Inom olika halvlek spelade Atletico doktorandförsvar för att de som förstår hur och ej tillät Barça tenderar att skapa chanser, så resultatet förändrades för att inte. Efter denna triumf även har Atletico 17 faktorer, då å andra sidan Barça förblev på 12.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × one =