Ytterligare vilken Ansu Fati tillägnade gårdagens mål som se fram emot Barcelona 📸


<>

Barcelona lyckades till slut vinna igår efter ett antal dåliga upplagor. På hemmaplan firade katalanerna emot Levante i form av 3: 0.

Uppmärksamhet inom gårdagens match lockade Ansu Fati. Den 18-årige fotbollsspelaren fick Messis “tio” tidigare än säsongsstarten samt förväntas visa sig vara ledare se fram emot laget förr eller senare. Fati har varit borta inom det bara om ett 12 månader p.g.a. {skada}, mannen återvände igår samt Kuman gav honom en möjlighet som är.

Mannen hälsades i form av applåder hemmahörande i fansen, då istället mannen svarade i form av ett mål som. Efter du kommer att behöva skakat webben sprang Fati åt läktaren samt tillägnade målet åt Luis Tilo, för att har varit i kontroll av hans rehabilitering.

KommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

12 − four =