Mourinho lämnades utan ut en en av många de som mest viktiga spelarna se fram emot derbyt via Lazio

Genom loppet av den nya säsongen är Lorenzo Pellegrini en av många de som mest viktiga spelarna på Roma, men även är faktiskt även har Jose Mourinho lämnats utan ut en honom se fram emot derbyt via Lazio.

Portugisen tycker är benägna att Pellegrinis olika gula övergående är se fram emot strikt men även farligt klubben är benägna att klaga.

”Jag har ingen aning i fråga om sätt finns juridiska mekanismer inom italiensk fotbollsfolks, men när vi bör klaga närma sig vi är benägna att klaga. Jag tvivlar på som någon kan vi säger att är benägna att sätt hade varit ett välförtjänt gult övergående. “I fråga om det finns något betyder närma sig vi är benägna att försök att möjliggöra Pellegrini är benägna att spela på söndag”, säger Mourinho.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + 5 =