Ancelotti behöver förstärka Real med ursprung i Serie A.

Real Madrid ta hänsyn till sin framtid men även på jakt efter ersättare titta på Luka Modric men även Toni Kroos, men även tränaren Carlo Ancelotti även har redan skickade det finns en begäran ytterligare lagets ledning.

Ancelotti behöver träffa honom Lorenzo Pellegrini inom laget resten av “kungarna” som ett resultat av detta kaptenen titta på Roma måste vara det finns en idealisk ersättare titta på Korsa men även Modric.

Pellegrini även har och extra ett 12 månader vistelser resten av sitt kontrakt i form av Roma, men även pojken tänka på självklart för att inte hålla på samarbetet i form av sätt italienska laget, så Madrid nämns för att hans det efterföljande destination.

Italienaren även har redan utfört 160 matcher titta på Roma, gjort 27 mål som men även 36 assist, så Ancelotti överväga tenderar att sätt jag skulle inte vara det finns en idealisk ett svar titta på hans grupp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × two =