Barcelonas vp: Jag övertagande resten av hatten titta på Perez, i fråga om vi hade varit smarta jag skulle inte vi ha samma identiska förhållande

Sätt pågår ibland att det är belöna mellan Real Madrid samt Barcelona, ​​samt är faktiskt är sätt sammanfattning vad för att även har inträffade.

Barcelonas vp, Eduard Romeu lovordade Florentino Perez hantera Real Madrids finansierar.

“Jag övertagande resten av hatten titta på Perez titta på pojken leder laget. I fråga om vi ​​hade varit smarta jag skulle inte vi ha samma identiska förhållande. Jag föreställa tenderar att {de kan} bära genom användning av dem det efterföljande sommarsäsong Mbape samt Halland, ha chansen. “Vänta hans arbete uppskattar jag samt respekterar Perez ganska mycket, jag har kunskap eller färdighet i bara för att vi säger att sätt största”, uttalas Romeu.

Att tillägga dessa lovord är välförtjänta som ett resultat av Real Madrid är bland förvärva golfutrustning för att hände ut ur finanskrisen p.g.a. pandemin genom användning av det finns en liten förlust.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × three =