Klopp: Vi skulle kunna ha komplicerade utfärdar själva

0

Liverpool men även Milan spelade ett otrolig derby inom Champions League igår, men även mot sista firade de som ”röda” i form av 3: 2.

Liverpool inledde matchen fin, tog ledningen i form av ett självmål Tomori inom den nionde minuten men även 5 min på ett tag Manjan försvarade det finns en straff mot Säg hejdå. Redan inom halvleken slutligen slutar Milan först Rebiќ kvitterade inom den 42: e minuten men även eftersom den Diaz gav det finns en hundraprocentig leverera.

Sepak, Salah men även Henderson inom olika halvlek återställde de som det goda med Liverpool, för att slutligen firade.

”Vi påbörjade matchen fin, vi spelade jättebra, i form av stark djup. Vi gav dem för att inte en möjlighet som är förrän inom den tipsa resten av halvleken en gång vi straffades vänta varje sak vi missade. Matchen hade varit stor men även fascinerande. “Hela de som mest uppdaterade 15 minuterna tappade vi initiativet men även hade varit för att inte kompakta.”

”Vi kan ha komplicerat utfärdar själva, dock lyckligtvis gjorde vi två mål som men även mottagit. “Efter deras mål som spelade vi fin fotbollsfolks gång”, uttalas pojken Vägglus.