Bayern gick ytterligare Camp Nou, Juventus safe, Chelsea knappt

0

Tydligt är sätt mäktiga Barcelona redan förbi, så Bayern München hände ytterligare det finns en överdriven seger på “Camp Nou” i form av 3: 0.

Den tyska mästaren öppnade matchen högre, hade initiativet dessutom skapade ett antal chanser.

Inom den 35: e minuten bekräftade Thomas Müller återigen att han är det finns en “mardröm” titta på katalanerna dessutom hemmahörande i 20 meter gjorde mannen 1: 0.

Inom olika halvlek märkte vi total dominans resten av gästerna. Inom den 56: e minuten slog Musiala stolpen, dessutom Lewandowski ökade den ytterligare 2: 0.

Polaren satte slutresultatet 3-0 inom den 85: e minuten, så Bayern missade ett antal chanser dessutom segern kan ha varit extra övertygande.

Juventus hände ytterligare det finns en enkel seger genom Malmö dessutom slutligen slutar jobbet inom första halvlek i form av mål som hemmahörande i Alex Sandro, Dibala dessutom Morata.

Villarreal dessutom Atalanta spelade det finns en spännande match i form av 4 mål som för att slutade utan ut en vinnare. Chelsea lyckades knappt vinna gentemot Zenit i form av Lukakus mål som inom den 69: e minuten.