Ajax på grund av UEFA bör korrigera den 3:e tröjan

Ajax till en början resten av säsongen glädjer de flesta via sin 3:e uppsättning tröjor.

Utseendet på den nya Ajax -tröjan har varit faktiskt osannolikt, att tillägga inspirationen har varit den berömda musiken Bob Marley. Fansen har varit en betydande mängd nöjda, dock Ajax kommer inte att göra ha förmågan att spela via denna tröja inom UEFA -tävlingarna.

Inom Ajax fick de som ta bort de som tre fåglarna på tröjan. UEFA: s regelbok säger särskilt tenderar att bara sponsornas logotyper att tillägga klubbens {vapen} finns på tröjorna.

Inom den primära omgången inom Champions League utför Ajax Sporting. Som svar på meddelandena har varit deras flygplan tenderar att spela inom den 3:e tröjan, dock först bör de som göra ett antal korrigeringar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 2 =