Varbergs nya satsning bad, ishall, gym och café och rutschbanor, strömkanal, lekplattformar och nät för klättring

Pingvinen den viktigaste nya satsningen inom Varberg ligger anläggning. Bad, ishall, gym att tillägga café – det hela genom samma identiska tak. Den duscha knyts samman i form av det finns en befintlig ishall åt det finns en sammanhängande idrottsanläggning för att har fått det finns en del inom ett verkar större idrottskluster. Det finns en ny mötesplats titta på motion, välbefinnande att tillägga lek. Lördagen den 4 september öppnar sätt nya den duscha titta på de flesta av folket.

Den nya byggs titta på längre sikt att tillägga ska vara kapabel att förmedla emot 350 000 av semesterfirare i fråga om året

Den det allmänna dispositionen är det finns en förmånlig entréhall i form av ishall att tillägga simhall på vardera sidan att tillägga skogens grönska inom fonden. Det är det lugnt tenderar att orientera sig i form av glimtar ifrån de som antal verksamheterna allteftersom man hänvisar till sig hela genom förmågan. Inom simhallen finns rutschbanor, strömkanal, lekplattformar att tillägga internet titta på klättring. Det fanns det finns en målsättning att erbjuda äventyrslystna av barn att tillägga ungdomar betydligt alldeles av ytterligare. Utöver lekbassängerna finns 50-meters bassäng att tillägga två multibassänger i form av höj- att tillägga sänkbar baksidan.

Den invändiga färgsättningen är ständigt hållen åt det finns en varmblå kulör för att lyfter resultat i fundamentala delar att tillägga . Den blå kulören har fått påtaglig dessutom inom fasad hela genom sammanhängande glaspartier. Skandinaviskt ljusa träribbor klär väggarna inom entréhall att tillägga bassängrum. Den konstnärliga utsmyckningen övertagande sin utgångspunkt inom landskapet att tillägga även har utformats inom nära samklang i form av byggnaden. Konstnären Alvaro Campo även har tolkat den halländska kustlinjen; inom det finns en skulptur på entrétorget, inom det finns en grafisk linje resten av lysrör för att sträcker sig tillsammans med i form av väggen resten av träribbor inom entréhallen att tillägga inom ett havsmotiv för att ett abstraherat klinkermönster till minst en invändig mur.

Utvändigt är det hela grafitgrått, dessutom de som slingrande vattenrutschbanorna. Som industriella fasaduttrycket är ett avsiktligt val av med tanke på knyta an åt t situationen att tillägga tona ned hemmet där i opposition att spretigare kulörer på byggnader inom miljön. Som det allmänna fasadmaterialet är betongelement i form av försänkta horisontella ränder inom ett grafiskt . Som outsized entrémotivet även har markerats i form av precist utförd perforerad plåt.

Varberg även har det finns en lång anpassad för att kurort i form av kallbadhus, tångbad att tillägga förstås ohälsosamt ifrån de som solvarma klipporna. På efteråt 12 månader även har Varberg även blivit kallas ett surfmekka. Närliggande åt vattnet att tillägga badkulturen även har i form av olika fras präglat staden för att turistort att tillägga varit det finns en nödvändig del resten av dess identificat ion genom massor av 12 månader. För tillfället är även har Varberg fått ett toppmodernt badhus!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 − 8 =