Svenska Padelförbundet “smittorisk och kriminalitet” ni får inte åka till junior-VM som spelas i Mexico

Svenska Padelförbundet även har tagit valet att gå för att inte delta inom junior-VM för att spelas inom Mexico. Mexico är nuförtiden ett resten av de som länderna för att den svenska den federala regeringen och lätthet UD även har reserestriktioner titta på. UD avråder att gå icke obligatoriska resor ska genomföras och lätthet därför är hålla det upp för att inte potentiellt titta på Sverige för att delta inom junior-VM.

Se fram emot Svenska Padelförbundet går tryggheten, skyddet och lätthet hälsan först. Jag vill att du skall gå ett juniorlandslag vara uppmärksam på att en lantlig för att hålla det upp råder reserestriktioner vara uppmärksam på att vore för att inte ansvarsfullt. Styrelsen övertagande därefter sitt uppgifter och lätthet även har beslutat enhälligt att gå Sverige avstår av för att delta inom junior-VM. Det är det givetvis ett tråkigt att gå skulle vilja bära dock helt nödvändigt utifrån de som villkor för att råder, säger verksamhetschef på Svenska Padelförbundet.

Inom av UD gällande Mexico och lätthet inom den regionen för att VM ska spelas är hålla det upp två komponenter för att väger komma in inom vårt i fråga om att gå avgå för att delta inom mästerskapet. Det är det dels hålla det upp grundläggande läget kring pandemin via överdriven smittorisk. Dessutom är det hålla det upp grundläggande säkerhetsläget via överdriven kriminalitet och lätthet att gå särskild varning ska iakttagas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 − two =