Tales of Arise: ny trailer med paladin Kisara i huvudrollenTales of Arise: ny trailer med paladin Kisara i huvudrollen
Bandai Namco även har lanserad det finns en ny trailer vänta Tales of Arise för att inkorporerar mästaren Kisara .. Bandai Namco även har lanserad det finns en ny trailer vänta Tales of Arise, att anse nya förväntade rollspelet för att levereras till PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC, PlayStation 4 att tillägga Xbox One den 10 september. Videon vill för att huvudpersonen paladin Kisara, kapten på Elde Menacias vaktkropp, att tillägga låter oss förvärva det finns en begreppet i fråga om hans säregna kampstil. För att kommer du att kunna undersöka inom trailern välja Kisara närstrid, i form av det finns en spektakulära sköld med avsikt att försvara sig i jämförelse med fiendens angrepp, ta sig an …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × four =