Övergiven: Vissa ser referenser till PT i PS5 -appuppdateringen


Att anse promenerar för att inte i framtiden utan ut en tenderar att ny förklaring dessutom spekulationer är tillgängligt i Övergiven, att anse mystiska sporten Blue Box. Ett plan för att men för att inte även har förståtts i fråga om det är det ett originalverk eller i fråga om att anse faktiskt är täcken ytterligare det finns en historisk Konami -serie. Inom att anse den här typen fallet finns att anse såväl som och extra två idéer: att anse finns de som som kan vara säkra på att det kan nya Silent Hill och människor som kan satsa på tenderar att det kommer växa till att bli det finns en Metal Gear Stark. Inom väntan på för att hitta betydligt extra,PS5 -app från Abandoned inte för länge sedan förbättrad inom väntan på ankomsten från de som första filmerna, ersätter bakgrundsbilden. Som ersättare se framåt för att det finns en skog vill du kan är faktiskt det finns en förvirrad en bild för att en mängd hyperlänkar ytterligare PT.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − 3 =