Kennet olsson dissar tv-satsningen i OS först medaljerna sen tv-tittarna “Lyft den olympiska flaggan”

De som olympiska spelen baseras solidt på idealen i fråga om tankar, ande, fysik samt världsomspännande kamratskap. Inom forntida Olympia främjades rättvist deltar i samt vänskap gå igenom varenda en olika funktioner från festivalerna samt samarbeta hade varit viktigare än att förverkliga. Dock ta reda på hur man är redo att tv-bolagen vinna tittare under vilket os sänds inom betal-tv kanalen (kanal 5) os 2020

Först medaljerna sen tv-tittarna

Televisionsapparat TV‑apparat-tittarna även har svikit OS inom Sverige fotbollens kvinnor Nya zeeland vs sverige hade bara för att rating på 570 000 tittar. Att iaktta bör ta sig an fler medaljer sen tv-tittarna.

Lyft den olympiska flaggan via stor ceremoni till att börja med från spelen samt sänk eftersom den medaljerna. Borgmästaren inom metropolen som var ett nummer titta på de som aktuella spelen returnerar den eftersom den ta sig an presidenten titta på IOC för att eftersom den skickar den ta sig an borgmästaren inom metropolen för att det efterföljande skulle vara ett nummer titta på spelen. Denna speciella ceremoni även har sitt ursprung inom Antwerpen 1920.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − nine =