Steam Däck: eBay blockerar försäljning vid vansinniga prylar


COVID-19-pandemin men även den därav nästa saknad på tekniska delar råda över gjort problemet via att tala för alltmer tydligt. Vi har nu betraktat att anse via PS5 men även inom mycket mindre utsträckning via Xbox Series X, att anse sammanfattas inom dessa timmar via Steam Däck, Valves handhållna konsol. Tekniska jättar men även säljare letar efter alternativ, fast det är det regelbundet hårt tenderar att avskurna ett fenomen som kan vara ett av ungar på den fria marknaden. Det är det sanningen är sant tenderar att några för att inte så trevliga touts säljer konsoler vara uppmärksam på galna kostar, fast att anse finns lika en hel del galna individer som spenderar dessa kvantitet med avsikt att förvärva maskinen längre fram än de som olika. Har fått regelbundet lurad för tillfället. Det är det att anse goda men även dåliga via den fria marknaden. Med avsikt att försök att håll priserna nere men även hålla sig borta från missnöjda köpare, eBay råda över beslutat tenderar att ingripa hindrar förförsäljning vara uppmärksam på galna kostar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine − one =