Dune: ny officiell italiensk trailer med släppdatumDune: ny officiell italiensk trailer med släppdatum
Den här typen närma sig det finns en ny även spektakulär officiell trailer resten av Dune på italienska, för att dessutom redogöra släppdatumet inställt se framåt för att september .. Dune återvänder så att nuvarande sig i form av det finns en officiell trailer på italienska för att dessutom publicerar släppdatum se framåt för att den efterlängtade film resten av Denis Villeneuve, för att föreslår det finns en anpassning på storbilden resten av den lovprisade romanen resten av Frank Herbert. Film, för att skulle vara utomhus konkurrensen omkring Venedigbiennalen den 3 september, råda över släppdatum se framåt för att italienska biografer den 16 september 2021 även verkar på grund av detta faktum inom denna spektakulära trailer på italienska, för att redogöra …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 − six =