Genshin Impact: version 2.0 tillgänglig, åtföljd av en ny trailerGenshin Impact: version 2.0 tillgänglig, åtföljd av en ny trailer
miHoYo råda över till slut lanserad utgåva 2.0 resten av Genshin Impact, kollektivt via det finns en ny trailer tillägnad en av många de som nya karaktärerna .. Utvecklaren miHoYo råda över till slut lanserad utgåva 2.0 resten av Genshin Impact, ett utan kostnad är benägna att spela actionrollspel av tillgängligt se fram emot mobil-, PC- såväl som konsolesystem. Det nyhet åtföljdes resten av det finns en ny trailer, tillägnad en av många de som inte för länge sedan introducerade karaktärerna: Kamisato Ayaka. Du kommer att se den inom spetsen se fram emot nyheterna. tittar på att iaktta närma sig du kan för att hitta den kraftfulla tjejens krafter såväl som hennes en personlighet. Tillsammans med Ayaka ger utgåva 2.0 vara uppmärksam på Inazuma-regionen inom sporten, ett massivt utrymme för att ska utforskas såväl som …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − 17 =