Steam Däck: RAM-bandbredd fördubblades, Valve korrigerade de tekniska specifikationerna


Nyligen talas en alltför stor mängd i fråga om Steam Däck, dess potential, dess möjliga defekter, däremot framför det hela dess tekniska detaljerad förteckningar förteckningar. Det är det genom vilket Valves konsol / PC faktiskt är redo att ha det finns en utkanten av på Nintendo Switch. Av den anledningen även har ganska mycket av märkt det finns en möjlig flaskhals inom maskinens ursprungliga tekniska detaljerad förteckningar förteckningar: det finns en bredd på band genom användning av LPDDR5-minnen på 44 GB / s. Ventil sprang att omedelbart titta på säkerhetshöjning dessutom korrigerade maskinens tekniska detaljerad förteckningar förteckningar dessutom fördubblade på detta värde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five − four =