ITALIEN. Land of Wonders, trailer för iOS- och Android-spelet för att marknadsföra Italien i världenITALIEN.  Land of Wonders, iOS och Android-speltrailer för att marknadsföra Italien i världen
Farnesina råda över meddelat tenderar att ITALIEN är av tillgängligt av att tillägga genom användning av nuförtiden. Nation of Wonders, ett iOS- att tillägga Android-spel som kan vara utformat som ett sätt att marknadsföra Italien på jorden: denna sort är trailern .. Farnesina råda över meddelat tenderar att att iaktta av att tillägga genom användning av nuförtiden är av tillgängligt vänta utan kostnad få ITALIEN. Nation of Wonders. Det är det ett nyfiken spela vänta iOS och kort dessutom vänta Android utformat som ett sätt att marknadsföra Italien på jorden. Med tanke på förvärva av oldsters att veta vad Forge Reply handlar i fråga om, råda över utvecklaren från Lone Wolf att tillägga studion bakom på detta förslag lanserad det finns en övergående trailer, för att du kan se inom spetsen vänta den denna sort det nyhet. Projektet är utformat …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 + 20 =