Steam Däck: Ventilen försöker igen, men detta “Steam bärbar maskin “är mer övertygande?


Tillkännagivandet från Steam Däck överraskade samtliga bara lite, även när antal ledtrådar i fråga om det finns en möjlig “konsol” av Valve angelägen om Steam de skulle till och med dykt nämner de som mest uppdaterade veckorna. Genom loppet av det finns en ett tag hade att iaktta varit tal i fråga om det finns en mystisk man SteamPal, då däremot exakt samma Gabe Newell hade gjort några listiga uttalanden i fråga om möjliga information när det gäller trösta är Steam hela året, även när dess riskabla en blick omkring E3 2021 tog det helt ha stängt från rykten i fråga om att iaktta. Som ett alternativ väntade firman sin helhelt simpelt lugnet på tillkännage just denna bärbara lösning för att blandar begreppet Nintendo Switch via speciellt avancerad datorutrustning datamaskinell utrustning hardware, antal designade från Valve se framåt för att Steam Controller såväl som tydligt den direkta anslutningen ytterligare den kända PC-spelbutiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 2 =